Entrecotes met kruidenjus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vliesje van de knoflook en halveer het teentje. Wrijf het vlees in met de knoflook, peper en zout. Snijd de ham in reepjes. Verwarm de margarine in een koekenpan en bak hierin de knoflook, de ham en de laurier 3 minuten zacht. Schep dit uit de pan. Bak de entrecotes in de achtergebleven margarine in 6-8 minuten bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het in aluminiumfolie warm. Schenk de bouillon in de pan en roer het aanbaksel goed los. Voeg de rauwe ham, laurier, de tijm en het partje citroen toe en laat de jus even koken. Knip de peterselie klein en roer dit door de jus. Leg de entrecotes in de jus en warm het geheel nog even door. Lekker met snijbonen en aardappelen.

Entrecotes met kruidenjus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonades met kruidenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderrollade met kruidenjus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzels Met Parmaham En Italiaanse Kruidenjus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept