Eikenbladsalade met kippenlevertjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok 2 el olie verhitten en koolraap 5 min. op hoog vuur roerbakken. Koolraap bestrooien met peper en salie. Bouillon erbij schenken en koolraap afgedekt op laag vuur beetgaar laten sudderen, af en toe roeren. Van kippenlevers wit eraf snijden, bestrooien met peper en op plak rookvlees leggen. Rookvlees oprollen en vaststeken met cocktailprikker. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten. Kippenleverrolletjes in 10 min. rondom gaarbakken, uit pan nemen en bakvet afblussen met balsamicoazijn. Kippenlever voorzichtig in plakken snijden. Eikenbladsla, koolraap en plakken kippenlever over vier borden verdelen. Bakvet van kippenlever erover druppelen. Salade met roquefort bestrooien. Tip : Kippenlever bevat veel foliumzuur en zit boordevol vitamine A. Het is een goede bron van zink. per persoon : 165 Kcal

Eikenbladsalade met kippenlevertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
frisse eikenbladsalade met gerookte kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes gevuld met notenragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempia
10-20 min -
Bekijk recept