Coquilles met groene kool, gestoofde inktvis en sa

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de koolbladeren en halveer ze. Smeer 4 halve bladeren in met olijfolie en droog ze in de oven (90oC) tot ze krokant zijn. Maak de coquilles schoon (liefst Bretonse) en laat ze tussen twee doeken in de koelcel opstijven. Kook de eitjes in 3 minuten zacht en wrijf ze door een bolzeef. Stoof het groene-koolblad (de andere vier halve) op met wat boter. Bak de coquilles aan beide zijden goudgeel in de olie en boter.\ Leng de zacht gekookte eitjes aan met de romige vissaus en de peterselie. Verwarm de gestoofde poulpe. Dresseer als alles warm en op smaak is het koolblad, leg hierop de poulpe met de coquilles er omheen, dresseer de saus ertussen en garneer met het krokante koolblad. Tip: zorg dat de saus niet te heet wordt anders gaan de eitjes stollen. een recept van Edwin Kats

Coquilles met groene kool, gestoofde inktvis en sa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige knolselderijkoekjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tortellini met gestoofde radijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
homemade lenteburger met geitenkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept