Compote van ananas en waterkastanjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sinaasappelsap met een gespleten vanillestokje, kruidnagel en suiker aan de kook brengen. Het merg uit het vanillestokje strijken en toevoegen aan het kookvocht. Binden met een beetje snelbinder. 'Kletskoprollen' maken met een beslag van 40 g glucose, 40 g gezeefde bloem, 40 g witte basterdsuiker en 40 g gesmolten boter. Voor het kokosijs 300 g kokoscoulis, 300 g poedersuiker en 300 g water mengen. Opkoken, laten afkoelen, 2 deciliter witte Bacardi toevoegen en tot ijs draaien in een sorbeti?re. Het ijs afgedekt in diepvries plaatsen. Bolletjes ijs door gemalen kokos rollen. Een fruitsalade maken van de ananas, de geschilde ontpitte mango, de waterkastanjes en de granaatappelpitjes; vermengen met sinaasappelsap. Een beetje sap achterhouden voor de garnering. De 'kletskoprollen' vullen met fruitsalade, op borden plaatsen en opvullen met bolletje ijs. Garneren met gewassen mint en coulis.

Compote van ananas en waterkastanjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Dumpling a la tjuctjo (met varkensvlees en waterkastanjes)
Bekijk recept
Gestoomde Paddestoelen Gevuld Met Garnalen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knom Tjieb
10-20 min -
Bekijk recept
Roodgestoofd Lamsvlees
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept