Bekleed de bodem van een springvorm met stukjes cake van ± 1 cm dik. Druk ze tegen elkaar aan zodat er geen openingen meer tussen zijn. de dag voordien: Meng de verse kaas met de eidooiers, de suiker en de vanillesuiker. Week de gelatineblaadjes enkele minuten in een ruime kom koud water. Verwarm de citroenjenever met 1 dl water en het sap van een halve citroen (niet laten koken). Knijp de gelatineblaadjes goed uit en los ze op in de hete vloeistof. Doe de opgeloste gelatine al roerend bij de kaasmengeling. Klop de slagroom stijf en spatel door de bereiding. Klop ten slotte de eiwitten tot stevige sneeuw en spatel ze er eveneens voorzichtig door. Doe het geheel in de springvorm en laat opstijven in de koelkast. de dag zelf: Maak de rand van de taart los met een mes en schuif de taart op een schotel. Versier met aardbeien, frambozen, aalbessen of braambessen.