Chocoladetaart met peren en munt

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel de peren, haal het klokhuis eruit en snij ze in plakjes, stoof ze met water, suiker en de munt gedurende 3 minuten en laat ze dan in de siroop afkoelen.
- Kneed bloem, chocoladepoeder, eieren, kaneel, gesmolten boter en suiker tot een gladde deeg, giet in de taartvorm en laat 30 minuten bakken op 160°C.
- Laat de peren goed uitlekken en haal ook de munt uit de siroop en leg op de taart.

Chocoladetaart met peren en munt is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept