Chocolade-hazelnoottiramisu

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Rooster in een droge koekenpan 80 gr hazelnoten goudbruin.Maal de afgekoelde noten fijn.
- Splits 3 eieren. Roer met een garde 3 dooiers los met 3 el suiker, 1 borrelglaasje chocolade likeur en 250 gr mascarpone. Klop 3 eiwitten stijf en spatel ze door de dooiermassa.
- Schep een laagje cr?me in een schaal en strooi er wat hazelnoten over. Bestuif de noten met de cacao. Doop lange vingers (1 pak) in 4 dl chocolademelk en maak er een laag van. Maak diverse lagen en eindig met cr?me.
- Bestrooi met 100 gr gehakte pure chocolade.
- Laat de tiramisu 3 uur in de koelkast opstijven.

Chocolade-hazelnoottiramisu is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnoottiramisu
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-Hazelnoottiramisu
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept