Appelcake "Het Spoor"

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop suiker en eieren tot uchtig geheel (met mixer) Voeg de zelfrijzende bloem erbij en daarna de gesmolten boter Laat het beslag even rusten Leg bakpapier op de bakplaat Giet het beslag erop uit Leg er partjes appel van iets minder dan een centimeter dikte op (rugje-buikje-- mag tegen elkaar) Bestrooi met fijne kristalsuiker en véél kaneel Bak ongeveer 20 minuten in de oven van 200° (prik kort tegen het einde van de baktijd eens in de cake, misschien is hij toch al klaar....) Laat afkoelen op de bakplaat Tip: Dit is ook lekker met bakpruimen. Die snij je dan in twee, de open kant van de pruim leg je naar boven en ook suiker en kaneel er over...mmmm!!! Het bakpapier van de Hema is breed genoeg om in één stuk de bakplaat te bedekken, erg handig... Smakelijk Dannie van voetbalclub "Het Spoor" uit As

Appelcake "Het Spoor" is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept