Appel Gember marmelade

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De appels schillen en in kleine stukjes doen, gemberpoeder en gembernat samen met de geleersuiker onder de appels mengen. Ongeveer een 20 minuten laten koken en ondertussen regelmatig afschuimen. De marmelade in goed omgespoelde potjes doen, deksel erop doen en enkele minuten omdraaien.

Appel Gember marmelade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde primo appelen in de oven
1 min Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept