Aardappel-panna cotta met tonijn en oester

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappel en kook hem, op een zacht vuurtje, gaar in de room. Open de oesters, vang het vocht op in een diep bord. Mix de aardappelen met de room, de gelatine en het oestervocht. Stamp het geheel fijn en smaak af met peper en zout. Giet het mengsel voor de panna cotta nu in een rechthoekige doos. Zet de doos gedurende 3 uur in een frisse ruimte. Snij de panna cotta dan in stukjes van 5 x 3 cm. Snij ook de tonijn in fijne plakjes. Rol een plakje tonijn rond een oester. Serveer de rolletjes op een stukje panna cotta. Kruid met zeezout. Tip: Je kan de tonijn en oester vervangen door zalm en kreeft.

Aardappel-panna cotta met tonijn en oester is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met garnalen in woksaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met runderreepjes en paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept