Knoflookboter met bieslook en citroen

6
45wachten min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak met een vork in een kom de bieslook en knoflook door de boter. Rasp boven de boter de gele citroenschil eraf, voeg zout en peper naar smaak toe en roer de boter nogmaals door. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30-45 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.

Knoflookboter met bieslook en citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise garnalen gemarineerd in kokosmelk
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borrelbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookbiefstuk met frites en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept