Raapjes gevuld met bospaddestoelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de raapjes en hol ze uit. Snijdt het uitgehaalde vruchtvlees in blokjes. Blancheer de uitgeholde raapjes. Stoof de champignons en met de fijngesneden ui of sjalot en de kruiden. Stoof in een andere pan met wat boter en water de blokjes raap. Voeg de champignons bij de raapblokjes en vul met dit mengsel de uitgeholde raapjes. Breek boven elk raapje een eitje en zet de raapjes in een ingevette ovenschotel. Laat in een voorverwarmde oven bakken tot het eiwit gestold is. Eet er een lekkere eikebladsla bij.

Raapjes gevuld met bospaddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoenboutjes met fris zure rodekool en specerijen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept