Quiche van het platte land

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de gewassen en in roosje verdeelde broccoli 10 min in licht gezouten water. Bedek een taartvorm met de bladerdeeg en prik met een vork in de bodem. Verdeel de uitgelekte broccoli over de taartbodem. Snij de kaas in fijne plakjes en verdeel over de broccoli. Klop de eieren op met de melk, kruid met peper en zout en giet over de broccoli en de kaas. Snij de ham in reepjes en verdeel over de schotel. Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Quiche van het platte land is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi «Land en Zee»
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde champignons « land en zee »
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst 'land en zee'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilavrijst «land en zee»
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept