Quiche met zon-gedroogde tomaten en gerookte zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij een kleine portie porei en ajuin in kleine stukjes. Stoof dit in boter aan. Boter de aluminium bodems goed in en snij de maat van de quiches in het bladerdeeg uit. Prik enkele gaatjes in het deeg. Vul de quiches met zon-gedroogde tomaten, gerookte zalm en enkele camembertblokjes. Klop twee eieren met melk en room goed los en kruid dit af met een snuifje zout en peper. Giet dit in de quiches tot net onder de rand. Als finishing touch kan je wat vers gesneden basilicum en gemalen ementhaler kaas toevoegen. Plaats de gevulde quiches gedurende 20 minuten in een ruim voorverwarmde oven van 250 graden.

Quiche met zon-gedroogde tomaten en gerookte zalm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept