Olijfbroodjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng de ingredi?nten voor de deeg samen met de helft van de geraspte kaas en wat warm water en kneedt dit tot een slappe deeg. De deeg in de kom rustig laten rijzen tot het zich in volume verdubbeld heeft.
- Hierna de deeg op een ovenblik verdelen in meerdere ca. 1 cm dikke ronde vormen. Maak met de duimen in het midden van deze vormen enkele kuiltjes. Het geheel met veel olijfolie overgieten en dan de overige kaas, oregano en peper over het geheel strooien.
- Plaats de broodjes in een warme -zo mogelijk stenen- oven (ca. 250 graden Celcius) tot de olijfbroodjes goudbruin zijn.

Olijfbroodjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Olijfbroodjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfbroodjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept