Nage van koolvis met koreander

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd het visvlees van de koolvis in fijne sneden en spreid ze uit op een groot bord, dat vooraf werd ingeboterd. Kruid met peper en zout.
- Snijd de wortelen, de selder en de prei in fijne staafjes van 3 cm lang. Kook ze beetgaar in 1/2 l water waaraan een klont boter, zout, peper, het kruidentuiltje en de korianderzaadjes werden toegevoegd. Haal ze uit het kookvocht en houd warm.
- Neem de helft van dit kookvocht, voeg de witte wijn toe en laat inkoken tot 3/4 . Werk op met de resterende boter. Zeef de saus en ga de kruiding na.
- Plaats het bord met de koolvis in de stoomoven gedurende 1 à 2 minuten. Of bestrijk de vis met wat boter en plaats het bord in een voorverwarmde oven gedurende 2 à 3 minuten. Laat uitlekken.
- Schuif de vis op een schoon, voorverwarmd bord en overgiet lichtjes met de nage-boter. Strooi er de groentestaafjes over. Werk af met plukjes koriander.
- Serveer onmiddellijk.

Nage van koolvis met koreander is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante Gehaktballetjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene Viscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heilbot Curry
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coco-champignons Soep
10-20 min -
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van schelpdieren met peterselie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van groene citroenthee, sint-jakobsvruchten en tuinkruiden
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kabeljauw met groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept