Maastrichtse preisoep

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de ribjes in ongeveer 1,5 uur gaar tot het vlees begint los te laten. Haal de ribjes met een schuimspaan uit de ketel en zeef de bouillon door een natte doek. Was de prei, snij de groenten in stukjes van ongeveer 1 centimeter. Schil de aardappelen en snij ze in vieren. Doe de prei en aardappelen in de ketel en kook alles in drie kwartier goed gaar. Alles met een stamper fijn maken, voeg twee eetlepels rijst erbij en kook alles gaar in twintig minuten. Haal het vlees van de knekels, snij het in stukjes en gooi het bij de rest in de ketel. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Maastrichtse preisoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurvlees Op Maastrichtse Wijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mestreechse (Maastrichtse) Gehaktballen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Maastrichtse Abdijsalade
10-20 min -
Bekijk recept
Maastrichtse rommedou of kaastaart
0 min
Bekijk recept