Lamsbout met uitjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van een halve centimeter dik. Snijd de uien en de tomaten in schijfjes. Plet de look. Smeer een grote ovenschotel in met olie, schik de schijfjes tomaat op de bodem, bestrooi met zout, peper en de kruiden. Voeg de door elkaar gemengde aardappelen en uien toe, breng op smaak en bestrooi tussen de lagen met de geplette look. Besprenkel met olijfolie. Smeer de lamsbout in met olie en kruid met peper zout, tijm en rozemarijn en leg hem bovenop de groenten. Laat 45 à 60 minuten naar eigen voorkeur bakken in de oven. Controleer regelmatig of de schotel niet te droog wordt en voeg eventueel wat water toe. Geef er sperzieboontjes bij.

Lamsbout met uitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept