Hagelandse kaastaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°. Splits de eieren. Klop de eierdooiers met de suiker en de vanillesuiker goed door elkaar en roer er daarna de plattekaas onder. Het mengsel moet glad en smeuïg zijn. Strooi de maïzena en meng opnieuw. Klop het eiwit tot sneeuw en hef dit onder de vulling. Leg het deeg - met het bakpapier - in een taartvorm van 25 cm diameter. Snijd het overtollige deeg weg. Prik even in het deeg met een vork en giet er de kaasvulling in. Reken ongeveer 35 minuten baktijd.

Hagelandse kaastaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Hagelandse Fruitsoep Met Aardbeiensorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Hagelandse kaastaart
0 min
Bekijk recept
Wilde oesters met Vlaamse wijnvinaigrette
30 min
Bekijk recept