Fazant en witloof gekonfijt in malt

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de fazant in de oven. Halveer de witloof in de lengte. Bestrooi hem met suiker, het sap van 1 citroen, 1 dl Malt-whiskey, 50 gr boter en 1 dl water. Laat garen in de oven. Serveer met groene koolstoemp en krokant spek.

Fazant en witloof gekonfijt in malt is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
5 min
Bekijk recept
Cake Voor Bij De Thee! (malt Loaf) En Slanke Versie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bavarois van blauwgeaderde kaas en gandaham met pu
0 min
Bekijk recept
Haggis I
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept