De echte Aalsterse vlaai

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Melk koken, suiker bijvoegen, mastellen raspen en met de flink geklopte eieren, kaneel en foelie aan de melk toevoegen. Siroop bijdoen, goed mengen, twee uur de oven in op 170° en….smullen maar! Het recept komt van mevrouw Maria Everaert uit Aalst. In 1981 werd zij door een Aalsterse jury uit 48 deelnemers gekozen als bakster van de beste vlaaien. Dit recept werd mij warm aanbevolen een echte Aalstenaar J. Steleman

De echte Aalsterse vlaai is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept