Couscous met eend en granaatappel

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het couscousgries met de boter in een grote kom. Schenk er 1/2 l kokendheet, gezouten water bij. Dek af en laat 5 minuten onaangeroerd staan, tot de couscous al het water heeft opgeslorpt. Lepel de pitjes uit de granaatappel bij de couscous. Schep er de amandelen en kaneel door. Voeg de groene kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Kruid de eendenborsten met peper en zout, bestrijk ze met de hoisin-saus. Bak ze op een zacht vuur in een likje olijfolie. Snij ze in fijne reepjes. Schik ze op de couscous en dien op.

Couscous met eend en granaatappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept