Crumble met appel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de appels en snijd ze in schijfjes. Schik ze in een ovenschaal, bestrooi met suiker en kaneel.
- Dan maakt u het deeg door de bloem te mengen met de zachte boter. U voegt er de suiker aan toe en bewerkt het deeg met de toppen van de vingers. Het is normaal dat dit enigszins zanderig blijft.
- Bedek er de appels mee en laat 30 min bakken in een warme oven (175°C) tot het deeg mooi bruin is.
- Dien lauw op met een bolletje vanille-ijs of slagroom.

Crumble met appel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept