Chili sin carne

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Week de bruine bonen circa 12 uur in een pan met ruim koud water. Kook de bruine bonen in het weekwater met wat zout in ca. 2? uur gaar.
- Maak intussen de saus. Pureer de uien met de tomaten, de sambal en de azijn in een foodprocessor of andere keukenmachine. Doe deze chilisaus in een pan en verwarm ze bij matige hitte. Roer er de stukjes paprika door. Breng de saus op smaak met wat zout.
- Laat de bruine bonen uitlekken, doe ze in een schaal en schenk er de warme chilisaus over. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Geef er een frisse, groene salade bij.

Chili sin carne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept