Chateaubriand Rossini op de wijze van de chef

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de chateaubriand met peper en zout en bak het in een mengsel van boter en aardnootolie. Laat rusten. Kruid ook de foie gras en bak het kort aan zonder vetstof in een antikleefpan. Doe het daarna nog 1 minuut in een goed voorverwarmde oven op 180°C. Sop het vet op met keukenpapier. Kook de kalfsbouillon in met het truffelsap en bind het met de verse boter. Snijd de truffel in heel fijne plakjes. Snijd de chateaubriand in schijfjes en wissel elk schijfje af met een stukje foie gras en een schijfje truffel. Voeg heel fijn gesneden truffel bij de saus en nappeer rondom het vlees.

Chateaubriand Rossini op de wijze van de chef is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chef's groenten met sjalot-tijmboter
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk op wijze van de chef
0 min
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon Van De Chef
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood Van De Chef
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundbrochettes met kruidige yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chateaubriand op de grill met groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met chimichurri
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept