Carpaccio van rode tonijn met groene appel

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

We besprenkele de carpaccio van tonijn met Gruyère d'Alpage Vervolgens worden de spekreepjes gebakken, en we blussen ze met de vinaigrette van koreander, notenolie, mosterd van Meaux en citroentijm. We verdelen het garnituur over de bordjes en leggen daarop de carpaccio van tonijn. We versieren het gerecht met Arboisgelei voor de frisse smaak. En de kroon op het werk is een scheutje frisse olivia verde olie

Carpaccio van rode tonijn met groene appel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept