Carpaccio met gebakken asperges

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verdeel de ossenhaas over 4 borden en schenk er 3-4 eetlepels olijfolie over. Bestrooi de carpaccio met zout en peper. Verhit vervolgens zo'n 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de stukjes asperges in 10 tot 14 minuten beetgaar onder regelmatig omscheppen.
- Voeg zo'n 2 theelepels honing en dunne reepjes schil van een 1/2 citroen toe. Schep alles goed om tot de asperges gaan glanzen.
- Schep tot slot de asperges met citroenschil op de carpaccio en garneer met blaadjes waterkers.

Carpaccio met gebakken asperges is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept