Tuinbonenomelet

4
30 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spinazie (in magnetron) laten ontdooien. Spinazie in fijne zeef doen en met achterkant van lepel vocht er goed uitdrukken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en ui op laag vuur ca. 3 minuten fruiten. Pan van vuur nemen. Cervelaat in reepjes snijden. Tuinbonen afgieten. Eieren loskloppen met 2 eetlepels water. Ui, dille, spinazie, tuinbonen en worst erdoor scheppen. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In pan rest van olie verhitten. Eimengsel nogmaals omscheppen, in pan schenken en ei afgedekt op laag vuur in ca. 10 minuten laten stollen. Omelet met paletmes voorzichtig van rand losmaken en met behulp van plat bord keren. Omelet aan andere kant in ca. 3 minuten ook lichtbruin bakken. Omelet warm of op kamertemperatuur serveren. Lekker met brood (bijvoorbeeld pide (plat brood) en harissa (zie tip).

Tuinbonenomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinbonenomelet met groene aspergepuntjes
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
30-60 min -
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
20-30 min -
Bekijk recept

Tuinbonenomelet met groene aspergepuntjes
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
30-60 min -
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
20-30 min -
Bekijk recept