Zalmomelet op brood met grasboter

4
20 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren loskloppen met yoghurt, 1/2 tl zout en peper. Helft van rucola fijnknippen. Zalm in stukjes snijden en met fijngeknipte rucola door eimengsel roeren. In grote koekenpan 1 el boter verhitten. Eimengsel erin schenken en op laag vuur afgedekt laten stollen. Omelet uit pan op bord laten glijden en laten afkoelen. Rest van boter mengen met bieslook en zout en peper naar smaak en brood er dun mee besmeren. Komkommer met kaasschaaf in linten schaven en op brood leggen. Omelet in kwarten snijden en op komkommer leggen. Brood diagonaal doormidden snijden. Rest van rucola over vier borden verdelen en brood erop leggen.

Zalmomelet op brood met grasboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinerwtensoep met crème fraîche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gondels Met Rundergehakt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse Beignets
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Tuinbonen-zalmomelet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmomelet
15 min
Bekijk recept
Zalmomelet Rolletjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept