Makreel met tomatensalsa

4
10 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de balsamicoazijn door de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de tomaten en de bosui door elkaar met de balsamicodressing. Verdeel de makreelfilet over 4 borden en schep de tomatensalsa erbij.

Makreel met tomatensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept