Tartelette met uien en entrecote

8
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 3 el olie in een pan en laat de ui op laag vuur in 1 uur zacht worden. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 8 vierkantjes uit het pizzadeeg. Verdeel de uien over de deegvierkantjes en bak de taartjes in de oven in 15 min. goudbruin. Bestrooi ondertussen de entrecotes met tijm en peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Laat afkoelen. Snijd het randje vet van de entrecotes en snijd het vlees in zo dun mogelijke plakjes. Verdeel het vlees over de uientaartjes, bestrooi eventueel met peper en serveer direct.
  • 2 U kunt de uientaartjes maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de entrecotes vlak voor het serveren en beleg de taartjes ermee.

Tartelette met uien en entrecote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huzarenstukjes
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeientaartjes
185 min
Bekijk recept
Rode bessen mini taartje
Bekijk recept
Tartelette met biet en zoete aardappel
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept