Gehaktballetjes met satésaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Beschuit verkruimelen. Gehakt mengen met beschuit, ei, sambal en zout naar smaak. Van gehakt balletjes ter grootte van golfbal draaien. In pan boter verhitten. Balletjes in ca. 15 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Op smaak brengen met zout. Satésaus in steelpannetje in ca. 2 minuten al roerend verwarmen, niet laten koken. Gehaktballetjes serveren met rijst, sperziebonen en satésaus.

Gehaktballetjes met satésaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept