Portobello met Indiase rijst

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de steel van portobello's en veeg de paddenstoelen schoon. Verhit 1/3 van de roerbakolie in een koekenpan en bak de portobello's 8 min. op matig vuur, keer halverwege. Breng de portobello's op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de roerbakolie in de wok en roerbak de groentemix 4-5 min.
  • 2 Verwarm de basmatirijst volgens de aanwijzing op de verpakking (in magnetron). Knip de koriander fijn en roer deze met het water door de yoghurt. Breng de yoghurtsaus op smaak met peper en zout. Schep de rijst met currysaus en cashewnoten (uit schaal wokgroente) door de groente. Verdeel de rijst met wokgroenten over de borden. Druppel de yoghurtsaus erover.

Portobello met Indiase rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept