Bloemkoolquiche

4
20 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien en bekleed de vorm.
  • 2 Snijd de bloemkool in roosjes en breng een pan water aan de kook. Kook de roosjes in 6 min. gaar. Giet de bloemkool af, laat afkoelen en verdeel over de vorm.
  • 3 Verkruimel de kaas over de bloemkool. Klop de eieren los met slagroom, peper en zout en schenk in de quichevorm. Bak ca. 45 min. goudbruin en gaar.

Bloemkoolquiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolquiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolquiche (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolquiche met cheddar
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolquiche
0 min
Bekijk recept

Bloemkoolquiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolquiche (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolquiche met cheddar
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolquiche
0 min
Bekijk recept