Risotto met gebakken roodbaars
2
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 zakjes Risotto alla Milanese (saffraanrisotto, a 165 g)
6 tomaten (in dikke plakken)
4 teentjes knoflook (fijngehakt)
50 g zwarte olijven zonder pit (fijngehakt)
4 eetlepels olijfolie
2 maal 200 g roodbaarsfilet
1 eetlepel boter
Bereiding
Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca. 10 min. roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.
Risotto met gebakken roodbaars is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Visblokjes met kerrie »
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon »
Roodbaars met komkommersalade »
Crumble met roodbaars, venkel en courgette »
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen »
Risotto met tuinerwten uit Veneto »
Risotto met raapstelen en rucola »
Risotto primavera »