Zalm met riso en sperziebonen

4
30 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Riso koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 7 minuten beetgaar koken. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten. Knoflook ca. 1 minuut fruiten. Zalm in ca. 4 minuten aan beide zijden bruinbakken. Laatste 3 minuten olijven meebakken. Bieslook fijnknippen. Riso met bieslook mengen. Zalm serveren met riso en sperziebonen.

Zalm met riso en sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept