Kalfsvleesragout met kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Ragout verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosuitjes door ragout scheppen. Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker. Ragout garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.

Kalfsvleesragout met kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Bitterballen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept