Satévinken met sajoerboontjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.

Satévinken met sajoerboontjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sajoer tofu en boontjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sajoer van boontjes, taugé en tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse gehaktballetjes met sajoerboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische salade met knapperige sajoerboontjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept