Spaghetti met tomaat-basilicumsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan ui en knoflook in 2 eetlepels olie zachtjes verhitten. Tomaten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Azijn toevoegen en onafgedekt ca. 15 minuten sudderen. Kaasblokjes laten uitlekken. Op laatste moment basilicum toevoegen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en besprenkelen met rest van olie. Spaghettischotel bestrooien met kaasblokjes.

Spaghetti met tomaat-basilicumsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept