Pasta met champignons en pijnboompitten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan spekreepjes uitbakken. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren. Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken. Champignonsaus door pasta mengen. Pijnboompitten erover strooien. Direct serveren.

Pasta met champignons en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept