Penne met pittige vissaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie van ansjovis verhitten. Ui, knoflook en peper ca. 4 minuten fruiten. Paprika toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Ansjovis en tilapiafilet in stukjes snijden. Tilapiafilet, ansjovis en tomatenblokjes toevoegen en saus nog ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus bij pasta serveren. Lekker met ijsbergsalade met vinaigrette.

Penne met pittige vissaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept