Romige vispasta

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.

Romige vispasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vispasta met Italiaanse sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise zalmkoekjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vispasta met gegrilde garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnige Vispasta
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept