Pastasalade met waterkers

2
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met ruim kokend water met zout penne in ca. 10 minuten beetgaar koken. Intussen hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Penne afgieten. Gorgonzola in stukjes snijden, door penne mengen en al roerend laten smelten. In kom azijn met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Pasta en bosui erdoor scheppen. Laten afkoelen.
  • 2 Uit waterkers grove takjes verwijderen. Waterkers losjes door pastasalade mengen. Pastasalade in twee diepe borden scheppen en hazelnoten erover strooien.

Pastasalade met waterkers is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept