Tagliatelle met chiantisaus
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 eetlepels olie
500 g rundergehakt
2 teentjes knoflook (in plakjes)
1/2 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 zak Provençaalse roerbakmix (400 g)
200 ml lichte rode wijn (bijv. Chianti)
400 g Tasty Tom trostomaten
1 bak verse tagliatelle (koelvak, 250 g)
Bereiding
In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.
Tagliatelle met chiantisaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Chiantisaus »
Tagliatelle met chiantisaus »
Tagliatelle Met Ghiantisaus »
Pasta met gerookte kip en peer »
Romige tagliatelle met spekjes »
Tagliatelle met rivierkreeftjes »
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen »