Spaghettini-auberginetaart

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aubergines in plakken snijden. Olie in grote koekenpan verhitten en aubergine 3 min. bakken. Aubergine met mespunt zout bestrooien. Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Oven voorverwarmen op 200 °C. Mozzarella in plakken snijden. Ingevette springvorm met aubergineplakken bekleden. Een derde van spaghettini erop scheppen. Met helft van pastasaus en helft van beide kaassoorten beleggen. Rest van auberginepakken erover verdelen. Een derde van spaghettini erop scheppen. Met rest van pastasaus, rest van kaas en rest van spaghettini afdekken. Springvorm met aluminiumfolie bedekken en in midden van oven ca. 45 min. bakken. Taart uit oven 5 min. laten rusten. Dressing door salade scheppen.

Spaghettini-auberginetaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginetaart met shii-take en bosuitjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mozarella-auberginetaart
30-60 min -
Bekijk recept
Hartige Auberginetaart Met Gehakt
30-60 min -
Bekijk recept
Auberginetaart Met Geitenkaas
30-60 min -
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept