Pestospaghetti met gehakt en witte kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom gehakt met vork losmaken. In droge koekenpan met antiaanbaklaag gehakt op laag vuur rul bakken, af en toe omscheppen. In ruime pan ui in olie goudbruin fruiten. Tomaat en oregano eraan toevoegen en geheel op hoog vuur in 15 min. iets laten inkoken, blijven roeren. Saus met staafmixer of in keukenmachine pureren en op smaak brengen met mespunt suiker, zout en peper. Saus warmhouden. Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Overtollig vet van gehakt scheppen (evt. gehakt in vergiet laten uitlekken) en gehakt op smaak brengen met zout en peper. Stukje witte kaas grof raspen. Spaghetti laten uitlekken en pesto erdoor roeren. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti erop leggen en gehakt erop en eromheen scheppen. Gerecht met geraspte feta bestrooien.

Pestospaghetti met gehakt en witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pestospaghetti met rucola en krokante ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tonijn en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti Met Gehakt En Feta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept