Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade

12
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Komkommer wassen, halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften elk in zes gelijke stukken snijden. In kommetje jonge jenever en crème fraîche door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Garnalen door dressing scheppen. Sprietjes bieslook in stukken van 3 cm knippen. Komkommerschuitjes vullen met garnalenmengsel. Garneren met bieslookreepjes.

Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Komkommerschuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Komkommerschuitjes
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde Komkommerschuitjes
10-20 min -
Bekijk recept
Henrike's Haring-Komkommerschuitjes
0-10 min -
Bekijk recept