Groene aspergetips met ham en kwartelei

2
25 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van aspergetips harde uiteinden afsnijden. In steelpan met ruim kokend water en zout aspergetips in ca. 3 à 4 minuten beetgaar koken. Kwarteleitjes in ca. 3 à 4 minuten gaarkoken. Intussen in droge koekenpan plakjes ham knapperig bruin bakken. In steelpan gorgonzola met crème fraîche net aan laten smelten. Aspergetips in zeef goed laten uitlekken. Kwarteleitjes pellen en halveren. Plakjes ham in midden van twee borden leggen. Asperges met punten naar één kant erop leggen. Gorgonzola erover scheppen en garneren met kwarteleitjes. Basilicum in reepjes snijden en erover strooien. Serveren met minicroissantjes.

Groene aspergetips met ham en kwartelei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatentaartjes met kwartelei
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse van kalfsfilet en kwartelei
10 min Snack
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept