Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met ruim kokend water en wat zout pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Onderste plakje van aspergetips snijden. In schaal kipfilet met olie omscheppen. Grillpan voorverwarmen. Kiphaasjes naast elkaar in grillpan leggen en in 6-8 min. rondom bruin en gaar roosteren. Na 3 minuten asperges bij kip in grillpan leggen en meeroosteren tot ze gaar zijn en gaan kleuren. Zout en peper erboven malen. Pasta afgieten, beetje kookvocht opvangen. Pan op vuur zetten en geitenkaas en 2-3 el kookvocht toevoegen. Geitenkaas laten smelten en pasta op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in twee diepe borden. Kip en asperges erover verdelen.

Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade met brie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met gebakken salami en groene ricotta
15 min-
Bekijk recept
Pastasalade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met tuinerwten-ricottasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept