Macaroni met tomaten-vissaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Maïs laten uitlekken. Tonijn laten uitlekken en in kleine stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olie verhitten in braadpan. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Saus en maïs toevoegen en ca. 5 minuten meeverwarmen. Intussen olijven in plakjes snijden. Tonijn toevoegen aan saus en ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus mengen met macaroni. Op smaak brengen met zout en peper. Over vier borden verdelen en garneren met olijven. Lekker met groene salade.

Macaroni met tomaten-vissaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept